Phone 070 - 38 44 600

(voor)delen van betalingservaringen

(voor)delen van betalingservaringen

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger


Betalingservaringen zijn een belangrijk onderdeel van een Creditsafe kredietrapport. Door deze ervaringen kunnen we nauwkeurig het betalingsgedrag van bedrijven analyseren en ziet u hoe deze bedrijven presteren ten opzichte van de sector.

Creditsafe is vooruitstrevend als het gaat om het verzamelen van deze gegevens en wij zijn altijd geïnteresseerd om meer partners toe te voegen aan ons programma. Dit komt met name omdat wij daadwerkelijk iets teruggeven aan onze partners. De uitspraak "Share More Know More" geldt ook voor ons. Zodra u deelt kunt u direct beginnen met het analysren van de risico´s door 3D Ledger. Dit programma laat zien welke openstaande facturen een verhoogde kans op wanbetaling hebben. Door het ook lonend te maken voor kleinere bedrijven bouwt Creditsafe aan een database met echte ervaringen en niet alleen de betalingen van grote leveranciers.

Beloon de betere betalers, terwijl we de slechte betalers blootstellen.

Het delen van betalingservaringen kan op een eenvoudige, maar betrouwbare en veilige manier. Duizenden bedrijven delen hun ervaringen al met Creditsafe en hiervan profiteren niet alleen zij, maar ook ruim 70.000 bedrijven die hierdoor betere zakelijke beslissingen kunnen nemen.

 

Calculator

 

Wilt u samen met Creditsafe en andere ondernemers wanbetaling tegengaan? Vul dan rechts bovenin uw contactgegevens in en wij nemen direct contact met u op om te laten zien welke voordelen het u oplevert.


Bel ons voor meer informatie: 070-3844600Contact

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleinden

Data Integratie

Uw software gelinkt aan Creditsafe voor de meest actuele bedrijfsinformatie.

Data Integratie

Samen Sterk

Creditsafe is lid van of werkt samen met meerdere brancheorganisaties