Phone 070 - 38 44 600

Creditsafe zoekt...

Creditsafe zoekt...

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleindenData Content Analist

Heb jij affiniteit met de informatie of financiële branche? Kan jij klanten meenemen in jouw gedachtegoed en laten zien welke toegevoegde waarde gehaald kan worden uit het koppelen, analyseren en juist interpreteren van data? Bezit jij die overtuigingskracht? Dan zoeken wij jou.

Over Creditsafe
Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie. Wij opereren wereldwijd en leveren bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in 12 landen. We handelen naar onze 4 key-waarden: Different, Fair, Pro-Active en Fast. Door deze 4 waarden dagelijks toe te passen in onze werkzaamheden bereiken we onze doelen en zijn we een van de meest uitgesproken bedrijven in onze markt. Wij leveren goede kwaliteit, wereldwijde dekking en bieden zeer scherpe tarieven. Wij zijn nu 9 jaar actief in Nederland en hebben inmiddels meer dan 12.000 klanten die hoofdzakelijk telefonisch worden bediend.

Jouw nieuwe functie
In deze rol als Data Content Analist ga je aan de slag met het vertalen van vraagstukken uit de business naar implementeerbare oplossingen. Je biedt ondersteuning aan de opbouw van een data gedreven organisatie. Dagelijks ga je aan de slag met het identificeren, evalueren en implementeren van nieuwe content gedreven diensten.

Jouw team

Je werkt in het team Product Management als een van de Data Content Analisten. Samen met collega’s van Trade Payment Data, IT, Customer service en Delivery wordt het Content en Tech gevormd. De afdeling voorziet Creditsafe van dagelijks bruikbare inzichten. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de afdeling IT van het hoofdkantoor in Engeland.

Een greep uit de dagelijkse activiteiten; opzetten en monitoren van KPI's; opvolging van evoluties op vlak van wetgeving in betreffende  handelsinformatie en Privacy; analyseren van grote datasets; opzetten en opvolgen van geautomatiseerde data processen; het beantwoorden van handelsinformatie content vragen in een 2de lijns support, het opbouwen van kennis, dit documenteren en het identificeren van mogelijkheden om efficiëntie van processen te verhogen.

Jouw profiel
Om deze rol als Data Content Analist succesvol uit te voeren, heb je HBO denkniveau in de richting van IT. Daarnaast heb je ervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan een vertaalslag maken van business naar IT.
Je hebt ervaring in het maken van rapportages en dashboards en bent bekend met de huidige technologieën.
Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, controleren, onderzoeken en omzetten van grote stromen gegevens naar begrijpelijke informatie. Aan de hand van rapportages en presentaties overleg je deze aan de opdrachtgevers al dan niet met adviezen en aanbevelingen.

Je herkent jezelf in de volgende criteria:
•             Afgeronde relevante opleiding. Denk hierbij aan Economie, financieel of informatica.
•             Kennis van en ervaring met Oracle SQL.
•             Minimaal 1 jaar ervaring als Informatieanalist.
•             Sterk analytisch vermogen en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
•             Het vermogen om goed onder druk en in een zeer dynamische omgeving te werken.
•             Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Creditsafe biedt
Creditsafe biedt je een verantwoordelijke, uitdagende functie als Data Content Analist binnen een succesvolle, snel groeiende organisatie.  We vinden het belangrijk dat onze medewerkers groeien, zichzelf ontwikkelen en alles uit zichzelf halen wat erin zit. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris.

Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en telefoon.

Solliciteren
Voel je je aangesproken tot deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@creditsafe.nl.


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

Bewaking

Ontvang per e-mail waarschuwingen over uw klanten, leveranciers en concurenten.

Bewaking